Медична практика під час воєнного стану

Приватне Підприємство “М.І.С. РЕЄСТР” інформує,
що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 року № 314 “Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану” право на провадження господарської діяльності в період воєнного стану може набуватися суб’єктами господарювання на підставі подання до Міністерства економіки декларації про провадження господарської діяльності. Дана постанова також стосується набуття права на господарську діяльність з медичної діяльності.

Що це значить для Вас? Якщо Ви хочете отримати ліцензію на медичну практику чи внести зміни до такої ліцензії, не обов’язково чекати припинення дії воєнного стану – ви можете подати декларацію про початок діяльності і провадити медичну діяльність так, ніби Ви вже отримали ліцензію. Це пов’язано з тим, що Держава не хоче заважати господарській діяльності у час війни, і тому тимчасово лібералізувало регуляторну політику. Все, що від Вас вимагається, крім власне подання декларації – це дотримуватись чинного законодавства і не пізніше одного місяця після припинення чи скасування воєнного стану звернутися до Міністерства охорони здоров’я України для отримання ліцензії чи внесення змін до ліцензії.

Команда “М.І.С. РЕЄСТР” не припинила своєї діяльності і готова допомогти Вам. Ми будемо раді подати Вашу декларацію та завчаЯсно підготувати документи на ліцензію. Чекаємо на ваше звернення!

Read More

Ліцензування мед практики

Медична ліцензія – це офіційний документ, що затверджує право на власність медичного кабінету чи клініки та надання послуг для пацієнтів у сфері медичної діяльності. Вона потрібна для того, щоб інформувати споживачів, про висококваліфікованність спеціалістів, що працюють у медичному кабінеті та дотриманням його усіх санітарно-епідеміологічних норм. Процес її отримання є досить кропітким та складним, але необхідним. Адже, як казав грецький батько медицини Гіппократ: “Не нашкодь хворому!“

Read More